Ansiktsmaling

slider-1

Det er kjempe gøy å bli malt i ansiktet og bare fantasien setter grenser! Robin har levert profesjonell ansiktsmaling i flere år over hele landet. og Ansiktsmalingen er av beste kvalitet og er lett å vaske av. Med gull, sølv, glitter og stas forvandles barna til de flotteste eller mest grusomme ansiktene.

Når Robin møter opp har hun alltid på seg sitt kostyme, og trenger kun et bord og to stoler for å sette igang.

Har du lyst til å lære mer om ansiktsmaling?

Dersom du ønsker å lære ansiktsmaling er det lurt å investere i noen basisprodukter som bidrar til et bedre resultat.

1. Pensler/svamper Når jeg maler benytter jeg kun pensler, men dette er nok en smaksak. Jeg liker pensel best, da den gir bedre kontroll både når jeg skal male linjer og når jeg ønsker jevn fylde. Svamper får du kjøpt i helt ok kvalitet på for eksempel panduro. Uansett om du foretrekker svamper eller penseler kan det lønne seg å investere i noen skikkelige pensler. Jeg bruker pensler fra Mehron paradise, og du finner et godt utvalg på superkul.no.

Du kommer langt dersom du har følgende tre pensler i sminkepungen: Paradise Makeup AQ – Body Chisel, Paradise Makeup AQ – Wide Chisel og Paradise Makeup AQ – Petal Tip. Disse tre er mine favoritter!

2. Ansiktsmaling God kvalitet på malingen er helt essensisielt for å oppnå et godt resultat! I tillegg er riktig ansiktmaling nødvendig for at de som blir malt skal ha en behagelig opplevelse. Du får tak i billig ansiktsmaling på fler ulike butikker, men du får det du betaler for. Jeg bruker ansiktsmaling fra Mehron paradise som gir et feilfritt resultat både for deg som maler og for den som blir malt. I startfasen trenger du selvfølgelig ikke alle fargene.

En god startpakke bør inneholde fargene hvit, svart, orange, rosa og blå. Med disse fargene kan du lage mye forskjellig og selvfølgelig de mest populære figurene som tiger, sommerfugl, blomsterkrans, prinsesse, batman, engel og mange fler.

3. Glitter og stas Glitter er den perfekte finish. Bruk ulike farger sammen eller hver for seg for å utheve detaljene i ansiktsmalingen. Glitter til ansiktsmaling finnes i mange varianter og kan kjøpes både i din lokale bokhandel eller i nettbutikk. Du får kjøpt mange spennende produkter som kan bidra til et proffesjonelt resultat. Etter noen år i bransjen har jeg funnet mine favoritter: Flytende detaljsminke i svart og hvit og glitter i gull og sølv.

4. Nødløsning Noen q-tips og sminkefjerner kan være kjekt å ha dersom uhellet er ute. Jeg har alltid med en billig ansiktsrens som jeg bruker på hendene for å fjerne sminkesøl.
Det aller viktigste er å huske at øvelse gjør mester og at det skal være gøy for både deg og de som blir malt!

Kontakt meg gjerne:

  • Send inn dette skjemaet og jeg vil komme tilbake til deg så fort som mulig. Om det haster, ring eller send melding på 93091631.

    robin@barneshow.no