Underholdning til juletrefesten

sliderobin2

Endelig er det tid for juletrefest!Tryllekunstner Robin

For mange er det en selvfølge med en tryllekunstner på juletrefesten. Det er noe veldig magisk med jul, og jeg gleder meg allerede til årets julesesong. I mitt trylleshow er barna inkludert, fra start til slutt. Sammen løser vi ulike utfordringer en tryllekunstner kan møte, og selvfølgelig er det barna som tilfører magien.

Vanligvis er mitt show på ca. 30 minutter, og ofte legges showet rett før nissen kommer på besøk. Jeg bidrar gjerne med å rope på nissen, hvis det kan passe slik i deres program. Hvis dere ønsker kan jeg også lage ballongfigurer til barna samtidig som nissen deler ut poser til barna.

Hvis du har spørsmål, eller ønsker å booke;

Ta gjerne en telefon til 93091631, eller sende en forespørsel via skjema nedenfor.

Vi har høysesong i desember og januar, og vil derfor råde alle å være ute i god tid! Skulle du likevel være ute i det sene laget, kan det godt hende jeg kan anbefale noen andre artister.

Kontaktskjema

  • Send inn dette skjemaet og jeg vil komme tilbake til deg så fort som mulig. Om det haster, ring eller send melding på 93091631.

    robin@barneshow.no