Sang og dans

Sang og Dans er et underholdningskonsept som passer for barn i alderen 3- 10 år. Tradisjonelle barnesanger og moderne dansekoreografier kombineres i et 30 minutters opplegg for sang- og danseglade barn.

Vi synger blant annet «De tre små fisk», «Buggi buggi» og «Jeg gikk meg over sjø og land». De moderene koreografiene er hentet fra Zumbatomic og er ellers kjent som «Pingvin-dansen» og «Den-elektriske-dansen».

sang-og-dans

Om konseptet:

Konseptete utviklet jeg for to år siden i sammenheng med et langtidsoppdrag for Danmarksbåten, Fjord Line AS. I tilsammen 9 uker leverte jeg opplegget 2 ganger daglig, til min og barnas stor fornøyelse. Etter oppdraget ønsket jeg å fortsette å tilby konseptet noe som ble en stor suksess. Konseptet har jeg levert til både store og mindre arrangementer som Laksefestivalen, Hotel Union Geiranger og Brokelandsheia-dagene.

Kontakt meg gjerne:

  • Send inn dette skjemaet og jeg vil komme tilbake til deg så fort som mulig. Om det haster, ring eller send melding på 93091631.

    robin@barneshow.no