Trylleshow

Tryllekunstner Robin

Mitt trylleshow er et av de første konseptene jeg startet å levere. Showet er spesielt tilpasset barn i alderen 3-10 år og inneholder mange verbale og visuelle inntrykk. Det er høyt fokus på interaksjon med barna der alle får delta og hjelpe til.

  Barna var i ekstase, super engasjerte og strålende fornøyde. De ble delaktige i trylleshowet og var veldig ivrige. Så ivrige at de nesten var fremme hos Robin hele tiden. Det var moro også for foreldrene 🙂

Vi anbefaler Robins forestilling!

–Aberdeen Asset Management AS

Her kan du se et sammendrag fra et av mine show på Drammens Teater:

Ser du etter underholdning til eldre barn/ungdom? Jeg har flere dyktige kolleger, og hjelper deg gjerne med å komme i kontakt med deg. Ring meg eller send en epost, så kan jeg gi deg en anbefalning.

Om konseptet:

Sammen med min Mentor, Jonas Brennsund, utviklet vi dette showet for litt over fem år siden. Mye har endret seg etter som årene har gått, men kjernen i showet er og blir den samme. Nemlig at det skal være mye humor og høyt fokus på selvironi fra min side. Hvis det er noe barn syntes er morsomt, så er det når voksne dummer seg ut. Gjennom hele showet veileder barna meg, og sammen løser vi større og mindre utfordringer som en tryllekunstner kan møte.

Showet kan tilpasses mange ulike anledninger og arrangementer. Jeg har underholdt i de fleste anledninger som blant annet byfester, Danmarksbåten, ulike festivaler, hoteller, private bursdager og arrangementer, barnehager, biblioteker, juletrefester og lignende.

Aktører som jeg har hatt gode samarbeider med er Fjord Line AS, Det Kongelige Hoff, Oslo politiforening, Laksefestivalen, Hotell Union Geiranger, Røde Kors, Eldorado Bokhandel og mange fler.

Kontakt meg gjerne:

  • Send inn dette skjemaet og jeg vil komme tilbake til deg så fort som mulig. Om det haster, ring eller send melding på 93091631.

    robin@barneshow.no