Blogg

Tryllekunstner i barnehagen

Tilbud til barnehager!

Barnehager er et sted jeg er spesielt glad i å jobbe i, derfor gir jeg alle barnehager en spesialpris.

Trylleshow i 30 minutter for  3750,-

*inkluderer kjøring inntil 4 mil i oslo/drammenområdet. Tryllekunstner Robin

Når tryllekunstner Robin kommer på besøk:

Jeg har lang erfaring med å jobbe i barnehager, og har et opplegg tilpasset barn i barnehagealder. For å bli litt bedre kjent med meg kan du ta en titt på min video:

Barna skal få være med og delta i mitt show, og derfor er det best at alle barna sitter på gulvet eller på matter. Vi skal utforske mye spennende med magiske krefter og barna skal få trimmet lattermusklene.

Lyst til å vite mer om hva andre syntes om mine show?

Du kan lese noen av mine tilbakemeldinger her: www.anbefalt.no

Kontakt oss:

Kontaktskjema

  • Send inn dette skjemaet og jeg vil komme tilbake til deg så fort som mulig. Om det haster, ring eller send melding på 93091631.

    robin@barneshow.no

Read more →

Trylleshow

Tryllekunstner Robin

Robins trylleshow er laget spesielt for barn og inneholder mange verbale og visuelle inntrykk. Det er høyt fokus på interaksjon med barna der alle får delta og hjelpe til.

Passer til: Byfester, sentershow, barnebursdag og juletrefester.

 

Priseksempel:

Privat: fra 2500,- Bedrift: fra 4000,-

 

 Tryllekunstner Jonas

Enten du skal arrangere show på kjøpesenter, byfest, barnehage eller en barnebursdag har Jonas et show som passer for deg. Et barneshow med Jonas er en opplevelse for hele familien. Jonas er opptatt av topp underholdning for barna, samtidig som han passer på at foreldrene får trimmet lattermusklene.

Priseksempel:

Privat: fra 3500,-

Barnehager: 4000,- Bedrift: fra 5000,- Read more →

Ballongartist

[column size=»2/3″]
Barna elsker ballonger og det er kjempe spennende å få velge form og farge selv.Ballongfigurer passer godt i kombinasjon med trylleshow og passer til alt fra juletrefest til borettslagsfeiringer.

Miljøvennlig!
Ballongene vi bruker er naturlige og laget av 100% naturgummi. Lateksballonger er organiske og ballongene brytes ned like fort som løvet i hagen.

Priseksempel:
3 timer ballongartist i oslo og omegn:

Pris 4000,-

[/column][column size=»1/3″]

Dette var jo helt magisk…

[/column]

Read more →

Ansiktsmaling

Det er kjempe gøy å bli malt i ansiktet og bare fantasien setter grenser! Robin har levert profesjonell ansiktsmaling i flere år over hele landet.  og Ansiktsmalingen er av beste kvalitet og er lett å vaske av. Med gull, sølv, glitter og stas forvandles barna til de flotteste eller mest grusomme ansiktene.

Når Robin møter opp har hun alltid på seg sitt kostyme, og trenger kun et bord og to stoler for å sette igang.

Priseksempel:
3 timer ansiktsmaling i oslo og omegn:
Pris 4000,-

Har du lyst til å lære mer om ansiktsmaling?

Dersom du ønsker å lære ansiktsmaling er det lurt å investere i noen basisprodukter som bidrar til et bedre resultat.

1. Pensler/svamper

Når jeg maler benytter jeg kun pensler, men dette er nok en smaksak. Jeg liker pensel best, da den gir bedre kontroll både når jeg skal male linjer og når jeg ønsker jevn fylde. Svamper får du kjøpt i helt ok kvalitet på for eksempel panduro. Uansett om du foretrekker svamper eller penseler kan det lønne seg å investere i noen skikkelige pensler. Jeg bruker pensler fra Mehron paradise, og du finner et godt utvalg på superkul.no. Du kommer langt dersom du har følgende tre pensler i sminkepungen: Paradise Makeup AQ – Body Chisel, Paradise Makeup AQ – Wide Chisel og Paradise Makeup AQ – Petal Tip. Disse tre er mine favoritter!

2. Ansiktsmaling

God kvalitet på malingen er helt essensisielt for å oppnå et godt resultat! I tillegg er riktig ansiktmaling nødvendig for at de som blir malt skal ha en behagelig opplevelse. Du får tak i billig ansiktsmaling på fler ulike butikker, men du får det du betaler for. Jeg bruker ansiktsmaling fra Mehron paradise som gir et feilfritt resultat både for deg som maler og for den som blir malt. I startfasen trenger du selvfølgelig ikke alle fargene. En god startpakke bør inneholde fargene hvit, svart, orange, rosa og blå. Med disse fargene kan du lage mye forskjellig og selvfølgelig de mest populære figurene som tiger, sommerfugl, blomsterkrans, prinsesse, batman, engel og mange fler.

3. Glitter og stas

Glitter er den perfekte finish. Bruk ulike farger sammen eller hver for seg for å utheve detaljene i ansiktsmalingen. Glitter til ansiktsmaling finnes i mange varianter og kan kjøpes både i din lokale bokhandel eller i nettbutikk. Du får kjøpt mange spennende produkter som kan bidra til et proffesjonelt resultat. Etter noen år i bransjen har jeg funnet mine favoritter:  Flytende detaljsminke i svart og hvit og glitter i gull og sølv.

4. Nødløsning

Noen q-tips og sminkefjerner kan være kjekt å ha dersom uhellet er ute.  Jeg har alltid med en billig ansiktsrens som jeg bruker på hendene for å fjerne sminkesøl.

Det aller viktigste er å huske at øvelse gjør mester og at det skal være gøy for både deg og de som blir malt!

 

 

Read more →

Trylleshow og juletrefest helt til februar!

Tradisjon med tryllekunstner

Det har vært en spennende julesesong i 2013/2014. I løpet av 2 måneder skal barnehager, bedrifter og organisasjoner arrangere juletrefest for barna, og vi har vært så heldige å få underholde både store og små over hele østlandet. Tryllekunstner på juletrefesten er for mange like «obligatorisk» som å gå rundt juletreet eller som at nissen kommer på besøk. Julen er  magisk på så mange måter og er den tiden på året hvor vi har mest å gjøre.

Magiske Zara

I årets julesesong introduserte vi tryllekaninen Zara, som har blitt min nye følgesvenn når jeg tryller for barna. Hun ble mottat med åpne armer, og har virkelig gjort en god innsasts imøte med alle barna. Kaninen Herman er kjempe glad for selskap og de to har blitt gode venner.

bilde (3)

Tusen takk til alle som har booket oss, både ny og faste kunder!  Årets siste juletrefest var 2. februar og det er kjempe gøy å ha fått underholdt på tilsammen 60 juletrefester.

Planleggingen av sommerne er allerede i full sving, med festivaler og bryllupsunderholdning i høysetet.

Mer om oss?  www.barneshow.no

Read more →

Travel sommer for Tryllekunstnerne Jonas og Robin.

IMG_4142Sommeren har bydd på mange nye utfordringer for oss begge. Først jobbet vi 6 uker på Fjord-Line, som var et meget spennende oppdrag. Vi gjorde showene hver for oss og passerte 100 show hver i perioden på MS Bergensfjorden. Takket være ekstra ruter båten tok i forbindelse med forsinkelser av MS Stavangerfjorden, fikk vi enda mer å gjøre de første ukene. Etter 1.august har vi begge vært på oppdrag i Oslo, Drammen, Trondheim og Bergen, så vi føler oss godt bereist, og har derfor bestemt oss for å unne oss en liten ferie i slutten av september.

Tilbake på Fjord Line i høstferien

Nylig fikk vi også en gladmelding om at Fjord Line var veldig fornøyd med oss og ville ha oss tilbake allerede i Høstferien. Dette sa vi selvfølgelig ja til og gleder oss mye til 10 nye dager på båten. Forespørsler for julebord og juletrefester har akkurat begynt å tikke inn, så vi krysser fingrene for at julebordssesongen blir like bra som i fjord.

Jonas

Read more →

Sjokoladekake uten egg og melk.

Her er en oppskrift på en (overraskende) saftig og god sjokoladekake helt uten egg og melk. 🙂

4, 5 dl hvetemel
3 dl sukker
3 ss kakao
3 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
1 dl kaldt vann
1 dl smeltet smør (Mellange med BLÅ etikett er uten melk)
1 dl kokende vann

Bland de tørre ingrediensene, ha i kald væske, bland godt. Ha i det varme vannet, bland alt godt sammen.
Helles i en smurt rund form.

Stekes på 175 grader i ca 30 minutter.

 

Glasur:

200 g romtemperert (evt en liten svipp innom microen hvis du har glemt å sette ut smøret i tide) smør (blå mellange hvis den skal være melkefri) deles i små biter
1 pk melis
3 ts vaniljesukker
2 ss kakao
1/2 – 1 dl varm kaffe

Bland alle ingrediensene til det blir en fin glasur. Stryk på mens kaka er varm, slik at det trekker litt inn i kaka – da blir den ekstra god og saftig 🙂

 

Variasjon:

Smør på aprikssyltetøy mens kaka er varm, og ha glasur oppå når kaka har blitt kald… DEILIG!!! 🙂

 

Tips:

For å få en høy og pen kake kan man lage to kaker og legge oppå hverandre med glasur i mellom og oppå. Eventuelt kan man også pynte kaka med MMF-trekk 🙂 Forslag til enkel pynt med MMF ser du nedenfor!

 

Lykke til! 🙂

Read more →

Trylleshow i Arendal

Lucy leker i sofan før avreise

Lørdag ettermiddag/hele dagen, var jeg en «liten» tur i Arendal for å underholde barn på en barneleir i aldersgruppen 9-13år. Kjøreturen  på snaue tre timer gikk som en lek, takket være en mindre ekspedisjon til Geiranger helgen før.  9-13år er  er en spennende målgruppe fordi de ikke  godtar å bli lurt, men samtidig har et veldig sterkt barn i magen. Antagelig  utspilles en intern krig om hvilken følelser som er greitt å vise til sine med-tilhørere. Derfor ser jeg det som mitt oppdrag å først sette denne krigen ut av spill for deretter å presse fram de ekte følelsene.

Trylleshow i denne aldersgruppen utspiller seg som en sensurert versjon av mitt voksenshow. Høydepunktene som kan nevnes spesielt er 2 triks jeg er veldig glad i. Midt i forestillingen bøyer vi en skje, som på magisk vis bøyes ved hjelp av publikums tankekraft, Det hele ble avsluttet ved å trylle fram en rotte som fikk hele salen til å skrike. Litt skrekkblandet fryd var å høre rundt i salen de neste minuttene. Etterpå ville de gjerne hilse på Rotta og stod i kø for å hilse på den magiske lille gnageren Lucy.

 

Bilturen tilbake ble brukt til å høre på en lydbok om kroppspråk som jeg har en sterk fascinasjon  for. Siden det var lørdag måtte jeg også stoppe på vei hjem å kjøpe meg en burger. Ikke si det til noen.  🙂

 

Magisk hilsen

Tryllekunstner Jonas Brennsund

http://www.visitnorway.com/ImageVault/Images/id_5226/conversionFormat_13/scope_0/ImageVaultHandler.aspx

Fotokilde: http://www.visitnorway.com/en/Where-to-go/South/The-Arendal-Region/

 

 

 

Read more →

Tips til bursdagsleker

Bursdagsleker

Vi får stadig spørsmål om vi har noen tips til partyleker, og har derfor satt sammen denne med leker som passer fint til bursdagsfest eller andre sammenkomster, med barn.

[custom_list style=»list-10″]

[/custom_list]

Adjektivhistorie
Du trenger: papir og blyant, samt en historie du allerede har laget.

Lag en fin historie om bursdagsbarnet, eller alle som skal på bursdagen på forhånd. Lag en historie med plass til mange adjektiver, men ikke fyll de inn. Deretter lar du alle barna komme med forskjellige adjektiver som du fyller inni historien., før du til slutt leser den opp. Kjempe gøy!

[divider_top]

Ballongleken.
Du trenger: ballonger og hyssing til å knyte de med.

Har du god plass, så er ballongleken ett artig alternativ. Hvert barn får en ballong som de knyter på sitt høyre ben.  Deretter hopper barna rundt og prøver å tråkke på hverandres ballonger. De som mister ballongen sin må forlate leken, men må gjerne stå å heie på de andre barna. Den som blir igjen til sist har vunnet.

[divider_top]

Fiske godteri/annet

Du trenger en fiskestang eller pinne og ett snøre.Du trenger også en trapp eller ett vindu.

Deretter kan barna selv få kaste snøre ut av vinduet. Deretter er det bare å sitte i andre enden å hekte på det som skulle være fangsten!

[divider_top]

Hviskeleken
Dette er en lek som alle barn elsker, og syntes er kjempe morsom!

Når barna sitter tilbords er det kjekt å ha noe å finne på. Bursdagsbarnet kan gjerne være den som begynner med å tenke på ett ord, eventuelt du kan finne på et som du hvisker til bursdagsbarnet. Ordet skal hviskes til sidemannen helt til ordet er tilbake hos sidemannen til bursdagsbarnet. Denne personen sier ordet høyt, før det riktige ordet avsløres.

[divider_top]

Hyssingleken
Hyssingleken gjøres litt på samme måte som med skattejakten, men istedenfor ett kart så bruker man hyssingen. Rull hyssingen rundt i hustet. Over krakken, under stolen og alle som leter må følge tråden, mens de samler inn snøret. I enden kan det være en premie, for eksempel godteposer!

[divider_top]

Kims lek
Du trenger: forskjellige gjenstander og en stoppeklokke.

Denne leken byr på hukommelsestrening og er kjempe gøy for de eldste barna. Start med å lege noen gjenstander på et bord og dekk til med for eksempel en duk. La baran få se på gjenstandenen i 30 sekunder og dekk så til alle gjenstandene. Nå skal alle prøve å huske hva de så, og etter litt trening blir barna bedre og bedre på å huske gjenstandene. Hvem klarer å huske flest?

[divider_top]

Rødt og grønt lys
Du trenger: en som kan starte som trafikksjef.

Om du skal ha feiringen ute eller inn, er dette en energisk og aktiviserende lek.Få et av barna (dette er trefikksjefen) til å stille seg med ansiktet mot en vegg med ryggen mot de andre barna,som står bak en strek noen meter bak. Trfikksjefen roper «grønt lys» og barna skal snike fermover helt til sjefen roper ”rødt lys” (og snur seg mot de andre barna). Alle må prøve å  ”fryse”, og de som ikke klarer å stå stille er ute. Den som først klarer å komme seg helt fram og tar på ryggen til sjefen har vunnet og blir den nye sjefen.

[divider_top]

Skattejakt
Dette kan lett arrangeres ved å lage ett kart og gjemme premien i enden. En morsom lek spesielt på utkledningsfest eller sjørøverfest. Hvor mye du vil gjøre ut av denne leken kommer ann på din tid. Om sommeren går det for eksempel ann å være ute og lage en aktivitetsløpe frem mot skatten. Om vinteren kan det være lettere å arrangere jakten inne, men det er mange muligheter her også!

[divider_top]

Spill død.
Du trenger: en stol.

En perfekt lek for når barna har blitt passe gira, og du ønsker å roe det ned litt.Leken begynner med at et av barna sitter på en stol, mens de andre legger seg på ryggen eller magen. Leken starter når personen på stolen sier ”spill død”. Da skal alle ligge helt stille og den som rører på seg er ”ute”. De som er ute skal hjelpe til å se om noen rører på seg. Den som ligger igjen til slutt har vunnet.

[divider_top]

Stolleken.
Du trenger: En stol til alle deltagerne og en musikkspiller.

Sett like mange stoler som antall deltagere rundt i en ring. Alle barna setter seg på hver sin stol, og når musikken starter betgynner alle å gå i ring rundt stolene. Samtidig som ungene går i sirkel, fjernes en av stolene. Når musikken stopper, må alle finne seg en stol å sitte på. Den som ikke finner en plass, er ute å får styre musikken neste runde.  for hver runde må en stol fjernes, helt til det er bare en stol og 2 deltagere.  Vinneren er densom klarer å ta plass på den siste stolen.

[divider_top]

Lakrisleken.
Du trenger. lakrissnøre og sigmenn til alle som deltar.

Her får alle barna utdelt en lakrislisse med en seigmann i enden. Den ene enden av lissen blir puttet i munnen og enden med seigmann henger nå mot gulvet. Den som først klarer å spise opp hele snøret uten bruk av hendene vinner leken.

[divider_top]

Leke butikk
Her er det kun fantasien som setter grenser. Få barna til å hjelpe til med forberedelsene eller lag klart på forhånd!

En populær lek, særlig for de minste, og kan kombineres med for eksempel pølsebod. Barna får utdelt lapper med bilde av for eksempel pølse, brus, bolle eller lignende, som de tar med seg i «butikken» Alle barn kan for eksempel få en liten lapp som de kan kjøpe pølser for. Det er morsomt at barna får gjøre så mye som mulig, men det bør være tilstede en voksen som hjelper til med pølser ut av det varme vannet osv.

[divider_top]

Send gjerne inn en lek som ikke står på listen. Skriv også da om du ønsker at leken skal vises anonymt eller som innsendt fra deg.

Lykke til!

Read more →